Cursussen / Workshops en inloopatelier

 

We werken in kleine groepen van maximaal vijf cursisten, het kan dus nog even duren voor er weer plek is voor nieuwe cursisten.

 

 

  • BASISCURSUS GLAS-IN-LOOD  

  • WORKSHOPS GLAS-IN-LOOD OF FUSEN BIJ VOLDOENDE AANMELDING.
  • VOOR INFORMATIE EN INSCHRIJVEN KUNT U TERECHT OP ONZE LOCATIE AAN DE ENDEGEESTERSTRAATWEG NO 5 TE OEGSTGEEST OF VIA MAIL, TELEFOON OF WEBSITE

 

Aanmelden voor de  basiscursus,  workshops of inloopatelier via mailadres:  pjekel@gmail.com of telefoon 06-49630716. Ook voor bezoek door de week graag telefonisch afspraak maken.

 

ADRES ATELIER  :  Endegeesterstraatweg no 5  2342 AJ Oegstgeest.

 

Basiscursus

Als beginner kunt u  een basiscursus volgen van 4 avonden van 3 uur verdeeld over 4 weken. We geven de basiscursus op de dinsdag- en/of woensdagavonden afhankelijk van de aanmeldingen. Als er voldoende aanmeldingen zijn voor de middag kan in overleg ook een middag gekozen worden. 

Mocht u een keer niet kunnen dan is in overleg verschuiven mogelijk.

De kosten voor de basiscursus glas-in-lood zijn € 250,00  voor 4 dagdelen van 3 uur inclusief alle materiaalkosten voor de 2 werkstukken.


Als vervolg op de basiscursus kan men verder gaan in het inloopatelier. De cursist kan dan een keuze maken uit een aantal standaardontwerpen of een eigen ontwerp uitvoeren.

De kosten voor "Inloopatelier" voor het maken van eigen werk in glas-in-lood, Tiffany of fusen  bedragen € 27,50  per avond of dagdeel, De materiaalkosten zijn afhankelijk van het ontwerp en de glaskeuze. Iedere 5e inloop is voor onze rekening.

Workshops

-Glas in Lood:

Het is mogelijk voor een groep van maximaal 5 en minimaal 3 personen een workshop glas-in-lood van een hele dag van 10 - 5 of een halve dag van 1 - 5 te volgen, waarna de deelnemers met een eigen gemaakt werkstuk naar huis gaan.

De kosten zijn :
Workshop voor groepen van 1 dag € 125,00 p/p inclusief materiaal, koffie, thee, lunch en een afsluitend drankje.
Workshop halve dag of avond (3 uur) € 75,00 p/p incl. materiaal, koffie, thee,  een afsluitend drankje. 

Voorbeelden glas-in-lood workshop

Hiernaast staat de inhoud van de basiscursus dagdeel 1 t/m 4 globaal aangegeven.                                  ------->

raam 1: eenvoudig raam met alle basisvaardigheden

Raam 1: raam met gekleurd gefigureerd glas 46 x 35 cm

Raam 2 : raamhanger volgens mallen 28 x 37,5 cm